Management Computers

Management Computers utilizeaza cu succes sistemul software CLASSOFT ERP in activitatea zilnica de vanzare si distributie

 

  •   Despre companie


Firma Management Computers are ca obiectiv principal de activitate furnizarea de componente hardware si service de calculatoare pentru piata IT din Romania.

Incepand cu anul 2007 s-a implementat gradual sistemul ERP ClassoftSQL, ajungand in prezent sa se lucreze on-line pe 7 statii de lucru plus notebook-ul managerului general care se conecteaza on-line de oriunde ar fi in tara sau strainatate, avand astfel acces in timp real la toate situatiile de care are nevoie (situatiile referitoare la clienti si furnizori, graficul vanzarilor, situatia stocurilor etc) si in acest fel putand lua deciziile corecte legate de comenzi etc.

  •  Implementare


In prezent programul ClassoftSQL se foloseste in 3 puncte de lucru: 2 aflate in Bucuresti (in Rahova si Vacaresti) si unul in Focsani. Toate aceste puncte de lucru sunt legate on-line prin programul ClassoftSQL, in acest fel se lucreaza in timp real iar toate datele se genereaza intr-un singur loc, adica pe un server central aflat in Bucuresti.

La implementare s-a folosit o tehnologie de ultima ora bazata pe Microsoft SQL Server 2005.™

S-a incheiat un contract de asistenta, pe baza caruia firma Management Computers beneficiaza de actualizari la toate modificarile aparute in legislatie. Actualizarile sunt efectuate on-line de specialistii nostri prin conectarea de tip VNC (securizata) la serverul central, astfel nefiind necesara deplasarea noastra la sediul firmei.