Gama & Gama

Gama & Gama utilizeaza cu succes sistemul software CLASSOFT ERP in activitatea zilnica de productie si distributie

 

  • Despre companie

Este o firma in plina ascensiune, fiind un producator important de ape minerale si bauturi racoritoare nealcoolice din nord-vestul Romaniei, avand centre de distributie in Alba Iulia, Baia - Mare, Timisoara, Sighisoara, Cluj si sediu central in Satu Mare.

  • Colaborarea cu echipa de implementare

Ca si provocare initiala a fost realizarea unei conexiuni permanente intre toate centrele de distributie si "centrul mama", precum si posibilitatea preluarii comenzilor de la clienti in timp real. Pentru prima provocare solutia a fost instalarea aplicatiei ClassoftSQL cu serverul central la Satu Mare si conectarea celorlalte sedii la acesta prin intermediul unei conexiuni securizate de internet.

A doua provocare a fost rezolvata prin intermediul unui sistem de comenzi pe baza de Palm. Astfel agentii aflati in tara pot face comenzi on-line in orice ora si orice zi avand in acelasi timp acces la situatia stocului sau situatia fisei de clienti.

Productia de sucuri se face pe baza de retetare de productie (consumuri specifice).

La implementare s-a folosit o tehnologie de ultima ora bazata pe Microsoft SQL Server 2005.™

S-a incheiat un contract de asistenta, pe baza caruia firma Gama&Gama beneficiaza de actualizari la toate modificarile aparute in legislatie. Actualizarile sunt efectuate on-line de specialistii nostri prin conectarea de tip VNC (securizata) la serverul central, astfel nefiind necesara deplasarea noastra la sediul firmei.

Scopul principal al conducerii Gama&Gama prin implementarea sistemului ERP Classoft a fost de a asigura pe termen lung desfasurarea ritmica a productiei de bauturi racoritoare si produse alimentare.