Despre noi

      Cu o experienta de peste doua decenii in domeniul IT, firma CLASSOFT, concepe, realizeaza si implementeaza solutii software de inalta calitate pe platforme client-server de ultima generatie pentru domeniul ERP si adminstrativ. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientilor nostri.Personalul nostru este pregatit in mod constant in training-uri organizate atat de companie cat si de terti.
 
    Prin multa munca si seriozitate am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre, astazi suntem un jucator important  pe piata de ERP.
 
     Ca rezultate,  mai multi ani la rand compania CLASSOFT a fost clasata pe podium in topul judetean al firmelor in domeniul IT-software,  loc pe care dorim sa-l pastram in continuare.
In anul 2008 sistemul integrat ClassoftSQL obtine locul I la concursul  "Top programe de contabilitate", sectiunea ERP , pentru calitate si notorietate.
 
     Astazi compania noastra are in portofoliu sute de clienti nationali si zeci de clienti internationali  cu sucursale in Romania, care utilizeaza in munca lor zilnica  peste 8000 de licente software CLASSOFT in diferite configuratii. Suntem mandri ca lunar clientii nostrii  utilizand softurile CLASSOFT genereaza  sute de mii de bonuri fiscale, facturi, balante, state de plate, declaratii electronice si multe alte documente economice la cel mai inalt standard.  
 
Toate aplicatiile CLASSOFT sunt sustinute atat de manuale de utilizare online cat si de video tutoriale.
 
Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.