Ave Impex

Ave Impex utilizeaza cu succes sistemul software CLASSOFT ERP in activitatea zilnica de productie si distributie

 

  • Despre companie

Ave Impex, societate cu raspundere limitata, are capital 100% privat.
Administratorul si actionarul principal al societatii este Dl. Dr. Bodea Gheorghe.
Firma Ave Impex a fost infiintata in anul 1994 si are o cifra de afaceri de peste 20 milioane euro/an.
La ora actuala societatea este formată din: o ferma cu 11 hale pentru reproductie rase grele; doua statii de incubatie; 40 hale de crestere a broilerilor (ISA, COBB), dotate cu tehnologie marca Big Dutchman, Alke-Agro; un FNC pentru furaje combinate; un abator dotat cu utilaje de ultima generatie avand 12 magazine de desfacere cu amanuntul. Dotarile corespund normelor impuse de C.E.

Incepand cu anul 2005 s-a implementat gradual sistemul ERP ClassoftSQL, ajungand in prezent sa se lucreze on-line pe 25 de statii.

  • Implementare

In prezent Ave Impex are 4 depozite (Satu Mare -depozit central, Timisoara, Baia Mare si Bucuresti) si 12 magazine de desfacere proprii (7 in Satu Mare, 4 in Baia Mare si 1 in Timisoara) care sunt aprovizionate de mai multe ori pe saptamana in functie de vanzari. Depozitele sunt dotate cu masini cu instalatii frigorifice. Parcul de masini este variat, avand capacitati de transport de la 1,1 To la 10 To.
Cu aceste masini se aprovizioneaza magazinele proprii si se face distributia catre clienti in toata tara.
De la depozite se aprovizioneaza si o parte din comercianti, care detin mijloace de transport specializate, autorizate sanitar-veterinar.

Printre clientii Ave Impex se numara noile lanturi de magazine multinationale pentru care s-au personalizat sistemele de facturare si s-au stabilit politici de pret pentru fiecare in parte. Productia se face pe baza retetelor predefinite cu consumuri specifice si centre de cost.

Prin implementarea sistemului ERP Classoft s-a realizat o legatura on-line intre aceste centre. Toate datele se afla localizate central pe un server securizat de unde sunt accesate de operatorii din centrele aflate in tara. In acest fel exista o evidenta in timp real a tuturor activitatilor firmei.

La implementare s-a folosit o tehnologie de ultima ora bazata pe Microsoft SQL Server 2005.™

S-a incheiat un contract de asistenta, pe baza caruia firma Ave Impex beneficiaza de actualizari la toate modificarile aparute in legislatie. Actualizarile sunt efectuate on-line de specialistii nostri prin conectarea de tip VNC (securizata) la serverul central, astfel nefiind necesara deplasarea noastra la sediul firmei.