Autotact

Autotact utilizeaza cu succes sistemul software CLASSOFT ERP impreuna cu modulul ClassoftSQL Service  in activitatea zilnica de vanzare si service

 

  • Despre companie

Firma AUTOTACT are ca obiectiv principal de activitate furnizarea de piese auto si service pentru piata auto din Romania.

Incepand cu anul 2007 s-a implementat gradual sistemul ERP ClassoftSQL, ajungand in prezent sa se lucreze on-line pe 5 statii.

  • Implementare

In prezent programul ClassoftSQL se foloseste in 3 puncte de lucru: birouri (unde se desfasoara activitatea de intocmire a actelor contabile), magazinul de desfacere (unde are loc activitatea de vanzare si distributie) si service-ul auto.

Modulul de service auto evidentiaza activitatea detaliata a service-ului companiei, de la receptia autoturismelor, constatarea defectiunilor, evidenta lucrarilor efectuate/sectii, ofertarea/evidenta pieselor utilizate, determinarea salariului pe sectii/mecanici pe baza normativelor definibile. Aplicatia intocmeste documentia specifica in conformitate cu cerintele RAR.

Toate aceste puncte de lucru sunt legate on-line prin programul ClassoftSQL, in acest fel se lucreaza in timp real iar toate datele se genereaza intr-un singur loc, adica pe un server central.

La implementare s-a folosit o tehnologie de ultima ora bazata pe Microsoft SQL Server 2005.™

S-a incheiat un contract de asistenta, pe baza caruia firma AUTOTACT beneficiaza de actualizari la toate modificarile aparute in legislatie. Actualizarile sunt efectuate on-line de specialistii nostri prin conectarea de tip VNC (securizata) la serverul central, astfel nefiind necesara deplasarea noastra la sediul firmei.