Intrebari frecvente Classoft

ClassoftSQL poate evidentia unitati de productie ?

Da, poate gestiona majoritatea tipurilor de unitati: comert, productie, distributie, servicii, service-uri auto si electrocasnice, restaurante. Numarul mare de clienti existenti confirma acest fapt .

Cum poate sa lucreze o firma de contabilitate online ?

Exista mai multe moduri prin care firmele de contabilitate pot utiliza online produsul ClassoftSQL.
Varianta cea mai des intalnita este lucrul in timp real de pe serverul SQL al societatii evidentiate, prin introducerea paralela a datelor la sediul societatii, de catre angajatii acesteia, firma de contabilitate introducand datele de la sediul sau prin internet. Avantajul major consta in faptul ca ClassoftSQL genereaza automat majoritatea notelor contabile si astfel se reduce mult din munca de rutina a firmei de contabilitate, totodata societatea beneficiara avand toate situatiile in timp real intr-o forma integrata.
O alta solutie este implementarea bazelelor de date la sediul firmei de contabilitate, in acest caz angajatii societatii se conecteaza online la firma de contabilitate.

De ce sa aleg aplicatiile CLASSOFT, cand pot alege o aplicatie freeware ?

In primul rand ca au fost dezvoltate pentru mediul PROFESIONAL, pentru ca aplicatiile noastre va ofera o siguranta maxima in exploatare demonstrate in timp, ele fiind concepute dupa ultimele standarde de securite, avand un suport SQL performant. Folosind aplicatiile noastre din gama profesionala (SQL), nu veti avea surpriza neplacuta de a pierde datele (gen. DBF-uri) in urma unor banale pene de curent sau sa va treziti cu fisierele index alterate. Noi va oferim solutii profesionale la preturi corecte, care nu o sa va dezamageasca in timp. Fata de aplicatiile free sau foarte ieftine care pot fi o alternativa pe termen scurt, noi va oferim parteneriate stabile in timp.

Pot opta pentru servere SQL gratuite pentru backend ?

Da. Daca sunteti o companie mica sau medie veti putea folosi variantele MS SQL Express care sunt gratuite pentru suportul de date. Aceste tipuri de companii rar ajung la limita fizica de stocare a datelor pentru versiunile MS SQL Express.

Daca creste compania si trec pe serverul comercial SQL pierd datele existente ?

In nici un caz, trecerea de la varianta SQL Express spre varianta de server SQL comerciala (standard sau enterprise) este una foarte lina, formatele de date sunt 100% compatibile .

Pot interfata siteul WEB al companiei cu ClassoftSQL ERP ?

DA se poate , folosim doua metode pentru interfatarea WEB :
1. OFFLINE, va putem pune la dispozitie un program de export in format xls, csv al stocurilor, pe care-l puteti importa in site-ul Dvs.
2. ONLINE , dezvoltatorul Dvs. de web scrie un script PHP (Linux sau Windows) care se conecteaza prin ODBC/IP la serverul public SQL CLASSOFT si executa procedura stocata specifica pentru : STOCURI, SITUATII CLIENTI / FURNIZORI,...